O Nama

Preduzeće “Cvetković Company” d.o.o. osnovano je 1995.godine sa sedištem u Zemunu.
Sa dugogodišnjim iskustvom ostali smo prepoznatljivo ime u oblasti uvoza i distribucije ručnog baštenskog i građevinskog alata, enološkog programa, pvc creva (garden program),i sitnih alata neophodnih u svakom domaćinstvu.

Na obostrano zadovoljstvo, uspešno sarađujemo sa oko 500 poljoprivrednih apoteka, farbara i gvožđarskih radnji. Naša ditributivna mreža obuhvata nekoliko vozila različitih nosivosti i magacinske prostore na više lokacija. Firma “Cvetkovic Company” doo će se kao i do sada truditi da svojom ponudom i kvalitetom proizvoda opravda Vaše ukazano poverenje.

“Tea plast” Z.R. Šimanovci

Svim našim kupcima poznat je naš decenijski trud da tržištu pnudimo nakvalitetnija creva pod najpovoljnijim uslovima. Kako bismo u tome uspeli, otvorili smo u imanovcima daughter-company “Tea plast” Z.R. kao proizvodni pogon, gde pod našim nadzorom proizvodimo baštenska creva od original granulata, a od skoro i creva za kap po kap navodnjavanja.
Sva distribucija ide preko “Cvetković Company” doo, te smo u skladu sa tim odlučili da naredan vremenski period bude promotivan, a stoga ce i cene naših roizvoda biti niže od uobičajenih. Sve dodatne informacije možete dobiti preko firme “Cvetković Company” doo.